LN: Gibson, Harrison, Cooper, Hanson, Cannon, Lester
DH: Knox, Justice, Reuben, Ben, Mario, Anthony//Kai, Ben, Ryan, Mason, Keenan, Jude
DW: Paige, Emily, Juliana, Bailey, Alexandra, Mia//Isla, Isobel, Luciana, Jayleen, Phoebe, Evie (MN: Gray, Berry, Woods, Ross, Frye, Knapp)
DD: Laura, Natalie, Emersyn, Melissa, Tegan, Avery//Regina, Lilly, Emerson, Alena, Sophie, Julia
DS: Malik, Nicolas, Kai, Gianni, Cameron, Toby//Anthony, James, Tripp, Adam, Enzo, Trenton
DS: Kendrick, Jason, Riley, Gabriel, Isaac, Bryan//Liam, Riley, Atticus, Isaac, Thomas, Carter
DD: Nola, Mercedes, Allyson, Adalynn, Danika, Sienna, Ella, Elizabeth, Abbie, Sofia, Kyndal, Milena
DS/DS: Brent, Tristan, Jose, Adam, Arnav, Jay//Jenson, Kieran, Jackson, Carl, Charles, Zackary + Frankie, Aiden, Patrick, Sean, Ronald, Ricardo//Gabriel, Harry, Alex, Jake, Christopher, Brodie
DD: Cerys, Cara, Eleanor, Yesenia, Faith, Carley//Lauren, Faith, Lilly, Erica, Adrianna, Phoebe
DD: Haven, Destinee, Ellen, Bethany, Carolina, Amber//Rose, Jessica, Nia, Cassandra, Belen, Alisha
DS: Colin, Ethan, Hendrix, Joaquin, Clinton, Braylon//Gabriel, Corey, Alexander, Patrick, Zachary, Leon
DD: Evelyn, Harper, Aniya, Ali, Zion, Ana//Yasmin, Martha, Emma, Amara, Ella, Imogen
DD: Stella, Ruby, Abigail, Victoria, Mackenzie, Juliana//Autumn, Miley, Dahlia, Gia, Sofie, Emily
DD: Faith, Rosie, Lily, Kelly, Amelia, Felicity//Tatum, Raylee, Charli, Harlow, Kendal, Tilly
DS: Cameron, Rory, Vihaan, Brandon, Benjamin, Ronan//Bradley, Ayaan, Johan, Rex, Jenson, Carlos